Košček narave doma

Kako prostor napolniti s pozitivno energijo

Če se zadnje čase počutite brez volje in vam tisti občutek, kot da vas nekaj vleče navzdol ne da miru, je povsem mogoče, da potrebujete eno injekcijo pozitivne in sveže energije v prostoru, v katerem se nahajate največ.

Čiščenje

Roko na srce – nihče ga ne mara. Toda dajmo si priznat, da je v prostoru takoj boljši občutek in boljša energija, če so stvari pospravljene, če ni kakšnih neprijetnih vonjav in tone prahu. Že to bo prineslo veliko pozitivnih vibracij.

Barve

Le te imajo velik vpliv na naše počutje. Če si želite veliko pozitive, razmislite o dodajanju barvitosti v vaš dom, oziroma izbran prostor.

Če si želite bolj mirnega počutja, izberite modro. Za več strasti je defenitivno rdeča prava izbira. Zelena bo vzpodbudila osebno rast, rumena pa samozavest in voljo do življenja.

Odstranitev spominov

A še vedno hranite sliko bivšega partnerja? Vstopnice iz kina, drobnarije, ki samo opominjajo na dogodek, ki se ni izšel? Primite to stvar v roko, zahvalite se za izkušnjo in jo odvržite v smeti. Znebite se vsega, kar v vas prebuja negativna čustva.

V vašem prostoru se morate počutite varno in toplo. Naj bo to vaš osebni tempelj, kjer ste zaščiteni in si lahko objovite razpoloženje že s samim sedenjem.

Okrasite vhodna vrata

Ta tradicija izvira iz Kitajske. Verjamejo namreč, da vidna vrata privabljajo blagoslov in pozitivno energijo v vaš dom.

Ima kar smisel, a ne? Kako bo dobra volja našla pot do vas, če ne najde vstopa v dom?

Vzgoja rastlin

Obožujem rastline. Všeč mi je njihov izgled, vonj, zelena barva in občutek, da v mojem domu nekaj raste. Je moj košček narave doma.

Rastline bodo vaš dom polepšale, hkrati pa čistile zrak. Znanstveniki so pred kratkim dokazali, da rastline prinašajo boljšo energijo v stanovanja in celo pomagajo pri depresiji.

Iz zelišč lahko ustvarite tudi kadila. Le ta odganjajo nizke vibracije in bakterije.

Svojega prostora ne pozabite dekorirati s stvarmi, ki so pri srcu vam. Dodate lahko kristale, svečke, tablo navdiha, slike prijateljev in družine, oziroma karkoli vam nariše nasmeh na obraz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s