Bose nogice

Bose nogice #2, pogled skozi oči znanstvenice

Moderno življenje z avtomobili v betonski djungli in debelimi čevlji na nogah, je omejilo naš direkten stik z Zemljino površino.

Znanstvene raziskave dokazujejo, da ponovna povezava zdravilno vpliva na naše telo.

“Prizemljen” človek je torej tisti, ki je povezan z Zemljo in od nje prejema neskončno brezplačnih elektronov, ki se generirajo direktno z našega planeta. Prizemljeni smo, ko “držimo” enak električni potencial, kot Zemlja.

Elektroni se absorbirajo skozi kožo skozi podplate (večinoma), ko se z njimi dotaknemo tal. 

To je prazgodovinsko znanje, ki se ponovno prebuja. 

Koliko naša telesa dejansko trpojo, ker niso v stiku z Zemljo? 

V vesolju je vse povezano z energijo. Le ta je univerzalna informacija v gibanju. Ljudje jo skozi 5 čutov zaznavamo v zelo omejenem odstotku, ker je tako hitra. Ponavadi opazimo le njene posledice (radijski signal, ultrazvok, celo ljubezen,…).

Elektronski naboj je tista iskrica, ki nas animira in se jo obravnava že tisoče let. Poznamo jo pod mnogimi imeni – Chi, Qi, Ki, življenjska energija, prana, mana, orgon, elektroni, Shakti, Kundalini,…

Naše vesolje je živo, zaradi interakcije energij. Vse naše misli, dojemanja, prepričanja, želje, potrebe, občutki, čustva, gibi in duh, so rezultat te bistvene energijske podlage. Obdaja in prežema vsako živo bitje na tem planetu. Vsi imamo elektromagnetno polje.

To polje je vitalna prisotnost v bitju. V interakciji z drugimi, jo lahko opazite kot žar, oziroma sijaj. Včasih začutite elektronsko nabitost, ko se približate osebi s katero delite medsebojno privlačnost.

Zemljo v povprečju z elektroni osveži 5000 strel na minuto. Za lažji predstavo – ena nevihta s strelami vsebuje več energije, kot 10 atomskih bomb.

Vseh naših trilijon celic deluje električno. Vsaka izmed njih je kot baterija; deluje na specifični frekvenci in milivoltu. Kar je še pomembneje – bolezen nastane, ko ima celica premalo napetosti in ko deluje na prenizki frekvenci. Ultimativno je naše zdravje odvisno od električnega naboja, ki je v celicah, okrog njih in v našem organskem sistemu.

Telo hrepeni po vzdrževanju homeosteze in stanju ravnovesja. Nestabilne visoko reaktivne proste molekule (nastanejo zaradi sladkorja, cigaret, x-žarkov, onesnaženosti,…) so neparne, zato “kradejo” elektrone od bolj zdravih celic. To počnejo, da bi spet bile v ravnovesju, toda s tem povzročijo oksidativen stres in sedaj tudi zdrave celice postanejo proste. Začne se verižna reakcija.

Da ne bom komplicirala – bosa hoja telo oskrbi s surovim materialom, da se lahko samo ozdravi. Znanstveniki so z volmetrom dokazali, da Zemlja naše telo ozdravi. Spravi ga v ravnovesje.

Naši predniki so živeli bližje naravi in jo častili. Zdi se, da je moderen človek to izgubil…. 

3 thoughts on “Bose nogice #2, pogled skozi oči znanstvenice

  1. 😊 izjemno.

    🐘

    4. apr. 2017 14:24 je oseba “Vibracije narave” napisala:

    > vibracijenarave posted: “Moderno življenje z avtomobili v betonski djungli > in debelimi čevlji na nogah, je omejilo naš direkten stik z Zemljino > površino. Znanstvene raziskave dokazujejo, da ponovna povezava zdravilno > vpliva na naše telo. “Prizemljen” človek je torej tisti, ki j” >

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s