Rojstvo matere - nosečnost

Enost v nosečnosti

f465e4a5ad7c73e066f1731cb95bed00Vsako bitje se tako  zelo spremeni, ko pričakuje naraščaj. V knjigi, ki jo trenutno berem, porod opisujejo kot ‘spiritual awakening’ in čeprav z zunanjim svetom ne delim veliko o svoji nosečnosti, čutim, da moram slediti klicu in jo predstaviti kot duhovno izkušnjo, ki jo doživljam.
Nenavadne in lepe stvari se pojavijo kot rezultat kreativne energije; širitev zavesti in posebna povezava, ki se splete z drugimi odraslimi, otroci, dojenčki, živalmi in naravo.
Otroci spontano prinašajo risbice, pes mirno leži ob meni – to posebno vedenje me pusti hipnotizirano.
Zgodijo se mnoge druge stvari.. spremembe energij v telesu, tok yinga in yanga potrebuje počitek, manifestacija,  pa se dvigni na višji nivo.
Največja lekcija mi je vsekakor moč energije telesa. Energije CHI. Le ta je v globoki meditaciji, ko dojenček cveti v življenje.  Moj CHI teče skozi meridiane in se krepi, ko opazujem rast rastlin, prepirčke vrabčkov na oknu in strast svojega sina ob nabiranju kamenčkov.
Spomni me na majhne stvari in življenje, ki ga objemam in negujem znotraj sebe.
Čeprav to vem že od prej, mi nosečnost kaže jasen dokaz pristnosti povezave s vsem in vsemi ter me opogumlja, da to delim naprej.
Lepo energija CHI-ja, ki zdravi, prinaša moč, vitalnost, življenje v polnosti v nas in za nas. In z vsakim dnem se vprašam:
Kako tvoja energija teče danes? Kaj lahko objameš v svojem življenju, da vzpodbudiš njen tok?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s