Meditacija in ostale tehnike sproščanja · Rojstvo matere - nosečnost

Vaja: ljubezenski most (povezovanje partnerjev med nosečnostjo)

Vzemita si minuto na dan. Primita se za roke in mirno glejta eden drugega v oči (eye gazing).

Skozi misli se zahvalita eden drugemu, si povejta, da se ljubita in izrazita ljubezen do nerojenega otroka. Vajo dokončajta z objemom – srce na srce.

V tem povezovanju pari največkrat uživajo takoj, ko se zbudijo ali preden zvečer zaspijo. Morda vama bo na začetku nerodno in smešno in se bosta smejala, morda celo želela prekiniti stik z očmi. A vztrajajta. Po nekaj dnevih bo to povezovanje postalo najljubši del vajinega dneva. Ko bo nerodnost minila, ne bodita presenečena, če se vama bodo v očeh nabrale solze in srce bolj odprlo – tako v vajinem razmerju, kot tudi za bitje, ki ga mati nosi pod srcem.

Grajenje in krepljenje vajinega mostu ljubezni, lahko naredi veliko razliko v bližini in zaupanju med vama. Je tudi krasen način, da eden in drugi stopita v stik s čustvi, ki jih nosita v sebi in združita energijski polji. Znižal se bo stres, vajina vez pa se bo krepila, saj bosta dnevno v iskrenem trenutku, ki bo namenjem povezovanju na globjem nivoju.

Ta ljubezen lahko pomaga tudi pri seksualnem stiku in vseh neudobnostih, ki so povezana z njim in s katerimi se sedaj morda srečujeta.

tumblr_pjgjkjpwkq1w3l1ryo1_1280

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s