Blog

Dovoli si

76609840_1352746941560608_7132717480560033792_o.jpgTisti, ki me spremljate že nekaj časa veste, da pišem za dušo. Da se trudim, da z vami delim res najgloblja razmišljanja in da sem do sebe zelo stroga in da se včasih zgodi, da par dni ne objavim nič, ampak moje načelo je, da raje vzamem pavzo, če nisem na tisi pravi energiji, kot pa da bi pisala nekaj, samo zato da mi ne pade branost.

Ko sem začela, sem imela čisto druge plane, ampak vesolje vedno poskrbi, da se vse odvije tako, da je najboljše.
Odkrito povedano sem se bala pisati o takšnih temah, ker sem se bala odziva. Bala sem se, kaj si bodo mislili moji najbližji in bala sem se izliti svojo dušo, čeprav je pisanje moja strast že od nekdaj.

Razlog, zakaj vam danes “nakladam” o tem, tiči v eni izmed zadnjih objav na Facebooku, ki je podrla moje rekorde branosti (objava je dosegla več kot 80 000 ljudi).

Po resnici povedano se ne ukvarjam kaj dosti s številkami, zelo redko preverjam, kdo bere moje story-e na instagramu, ampak lagala bi, če bi rekla, da tu in tam ne vržem očesa na statistiko.
Krivulje me zanimajo, ker se mi zdi, da velikokrat objavim kaj takšnega kar ni lahko prebrati. Ker morda kdaj koga zaboli ego in ker pišem o temah, ki niso lahke. Ker pišem stvari, ki niso popularne.
Ni fancy slik z dopusta, gole kože, slik dragih avtomobilov, norih make-up lookov,.. stran ustvarjam samo z mislimi in svojimi fotkami narave, ker vam želim približati naš planet, njegove lepote in čarobnost, ki jo vse prevečkrat iščemo nekje zunaj,.. v vesolju.
In isto počnemo s seboj. Srečo, zaupanje, magičnost in vse lepo, bi radi iskali v drugih. Zdi se nam, da so vsi bolj uspešni, lepši, boljši,.. Mislimo, da nam pravo vrednost lahko dajo drugi.
Lep partner, uspešni otroci, dobra služba. Da nam sijaj lahko pričarajo oblačila, telefon, novo vozilo,..
Resnica pa je, da vse kar nas odlikuje, že nosimo v sebi. Skrito je pod plastmi, ker so nas prizadeli. Nam rekli, da nismo dovolj dobri. Nam dali mišljenje, da nam brez njih ne bo nikoli uspelo. Potegnili smo se vase in niti pomisliti si ne upamo, da smo lahko doprinos družbi. Da lahko spremenimo svet.

Zato pojdi in pokaži kaj je pod temi plastmi. Ustvarjaj in izražaj se. Naj dejanja drugih ne vplivajo na tvojo prijaznost. Ne daj jim tega zadovoljstva, da bi s svojo negativo uničili tvojo pozitivo. Saj poznaš tisto – “kill them with kindness”, a ne?

Sij draga dušica. Dovoli si. Vem, da ti je beseda Bog včasih težka, ampak v tebi je delček božanstva, delček vesolja, delček univerzuma. Zaupaj mu. Zaupaj sebi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s